Denne side bruger også cookies...
Læs mere om hvad vi bruger cookies til her.
Tilbud STEEL FISH 13,5g Endegrej

Denne fantastiske gennemløber får selv den mindst sultne fisk til at reagere. Det er vigtigt at du spinner den ind i et forholdsvis jævnt langsomt tempo, da dens lette vægt af bare 13,5 gr får den til at gå helt suverænt. Den er perfekt til de dage hvor der skal fiskes langsomt for at få dem i tale, eller der hvor du fisker over lavt vand. En gennemløber der er virkelig nem at tråde med sine kun 2 ender på godt 5mm der skal trådes.

 Gennemløberen er designet af 2 lystfiskere, der virkelig har været tegnebrættet igennem for at få en suveræn kastelængde samt gang i vandet. Den er med sine små vinger med til at svæve utrolig godt i kastet, og få sin gang i vandet til at virke utrolig provokerende, og egentlig er udseendet jo rettet på en fisk. En helt perfekt gennemløber til dig på kysten. Den er 100% dansk designet og fremstillet.

Gennemløberen vil i løbet af 2018 komme i andre vægte til kysten, samtidig vil der blive lavet en UL til put and take fiskerne - dog har denne sine første put and take fisk på samvittigheden da den kan fiskes så langsomt.

Skriv en bedømmelse

Venligst login eller registrer for at Bedøme

STEEL FISH 13,5g

Alle Tiders bestræber sig altid på hurtig levering, der tages dog forbehold for udsolgte varer hos leverandøre. Er uheldet ude, hører du selvfølgelig fra os med det samme.

  • Mærke: SteelFish
  • Model: STEEL FISH 13,5g
  • Tilgængelighed: På lager
  • 75,00kr.
  • 45,00kr.
  • Ekskl. Moms: 36,00kr.

Valgmuligheder

Tags: STEEL, FISH, Endegrej, SteelFish

Skriv til os på Facebook!