Denne side bruger også cookies...
Læs mere om hvad vi bruger cookies til her.
Fenwick Consensus – en ny ørn er landet! Kyst

 Det amerikanske grej-firma Fenwick, der i årtier har fremstillet både flue- og spinnestænger af højeste kvalitet, er nærmest blevet synonymt med fiskeriet efter laks og havørred i Norden, og Fenwicks stænger er flere gange blevet udråbt til de bedste kyststænger på markedet.
Det er derfor med en god portion stolthed, at vi nu kan løfte sløret for det seneste skud på stammen indenfor high-end spinnestænger; nemlig Fenwick Consensus, der er udviklet og designet i Danmark i samarbejde med nogle af Danmarks absolut dygtigste spinnefiskere.

Specs:

Fenwick Consensus, der typisk henvender sig til den krævende lystfisker med hang til havørred- og laksefiskeri i åen og på kysten,  9 fod  udgave med en kastevægt på 6-24gram.
Klingens specielle opbygning – nemlig den unikke CoFi-konstruktion –  er opbygget som en komprimeret spiral, hvilket giver stangen en perfekt afbalanceret aktion med helt suveræne kaste- og fight-egenskaber.
Desuden er stangen monteret med de bedste komponenter: Fuji hjulholder, keramiske SIC-øjer og håndtag af lækker luksus-kork.

 Der er 5 års garanti.

Endelig leveres Fenwick Consensus naturligvis i eksklusivt cordura-rør med elegant guld-broderi og praktisk bære-rem.

Skriv en bedømmelse

Venligst login eller registrer for at Bedøme

Fenwick Consensus – en ny ørn er landet!

Alle Tiders bestræber sig altid på hurtig levering, der tages dog forbehold for udsolgte varer hos leverandøre. Er uheldet ude, hører du selvfølgelig fra os med det samme.

  • Mærke: Fenwick
  • Model: Fenwick Consensus – en ny ørn er landet!
  • Tilgængelighed: 2-3 Days
  • 3.499,00kr.
  • Ekskl. Moms: 2.799,20kr.

Tags: Fenwick, Consensus, ørn, landet!, Kyst

Skriv til os på Facebook!